ΦΟΡΜΑ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την παρακάτω φόρμα για να πραγματοποιήσετε την κράτηση σας! Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να διαβάσετε την ενότητα «Συχνές Ερωτήσεις»

Οι online κρατήσεις είναι διαθέσιμες 24 ώρες πριν την έναρξη της κράτησης. Για διαθεσιμότητα κρατήσεων για λιγότερο από 24 ώρες, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά.

Συχνές Ερωτήσεις

  • Εαν κάνω κράτηση για πχ 16άτομα και τελικά θέλουν να έρθουν παραπάνω ή λιγότερα άτομα, τι γίνεται;
    -Στην εκάστοτε κράτηση υπάρχει ένα περιθώριο +/- 2 ατόμων, όπου είναι μια υπολογίσιμη αλλαγή. Σε περίπτωση μεγαλύτερης απόκλισης προς τα πάνω (+2) , πρέπει να γίνει σχετική ενημέρωση προς του διαχειριστές του πάρκου προκειμένου να σας διασφαλίσουν οτι είναι εφικτή η διαθεσιμότητα! Εάν υπάρξει απόκλιση λιγότερων ατόμων πέραν των -2 , του αριθμού που έχουν δηλωθεί, το ποσό που αναλογεί σε αυτά τα άτομα κρατείται και δεν συμψηφίζεται!
  • Εαν ο καιρός δεν είναι καλός, τι γίνεται;
    -Τα σενάρια μας παίζονται με όλες τις καιρικές συνθήκες, εκτός των ακραίων καιρικών φαινομένων, όπου τα ακυρώνουμε με σχετική έγκαιρη ενημέρωση. Θεωρούμε ότι ένα σενάριο παίρνει άλλη διάσταση και βαθμό δυσκολίας ανάλογα με τον καιρό και τις εξωτερικές συνθήκες καθώς δεν επηρεάζεται από ένα ψιλόβροχο, πριν, μετά ή κατά την διάρκεια. Έτσι και αλλιώς το δάσος δεν ¨κρατάει¨ νερό, ούτε λάσπη και μην ξεχνάτε οτι πρόκειται για μια υπαίθρια δραστηριότητα και όχι για ένα κλειστό χώρο. Ακύρωση λοιπόν γίνεται με βάσει το πρόγραμμα του παρκου και την τοπική πρόβλεψη και όχι την εκτίμηση του εκάστοτε πελάτη την τελευταία στιγμή. Σε κάθε περίπτωση η ενημέρωση από το πάρκο μπορεί να γίνει μέρες πριν με βάση την μακροπρόθεσμη πρόβλεψη αλλά ακόμα και ώρες πριν την άφιξή σας, εαν η πρόβλεψη δεν είναι ξεκάθαρη και ο καιρός ασταθής .
  • Εαν γίνει ακύρωση από το πάρκο λόγω καιρού, τι γίνεται με την προκαταβολή;
    Η προκαταβολή σας ισχύει κανονικά και με την ενημέρωση από το πάρκο για την ακύρωση, μπορείτε να δηλώσετε νέα διαθέσιμη ημερομηνία.
  • Εαν κάνω κράτηση για μια βάρδια αλλά στην πορεία θέλω να αλλάξω την ώρα για την ίδια μέρα αλλά άλλη ώρα, μπορώ;
    Θα πρέπει να έρθετε σε επικοινωνία με το πάρκο και εφόσον υπάρχει η διαθέσιμη ώρα που επιθυμείτε μπορείτε να κάνετε αλλαγή.
  • Μπορώ να κάνω αλλαγή στην ημερομηνία κράτησης;
    Ναι μπορείτε μέχρι 5 ημέρες πριν, ώστε να μην χάσετε την προκαταβολή σας. Εαν την κάνετε σε διάστημα μικρότερο από 5 ημέρες, τότε η προκαταβολή σας δεσμεύεται και δεν συμψηφίζεται.
  • Τι γίνεται εαν κάνω κράτηση για 16 άτομα και τελικά θέλουν να έρθουν περισσότερα;
    Η κράτησή σας έχει ένα περιθώριο +2 ατόμων (16+2=18), οπότε μέχρι και τον αριθμό των 18 ατόμων δεν χρειαζεται να μας ενημερώσετε, εαν όμως θέλετε να δηλώσετε παραπάνω άτομα τότε θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το πάρκο ώστε να σας διασφαλίσουν την διαθεσιμότητα.
  • Τι γίνεται εαν κάνω κράτηση για 16 άτομα και τελικά πρόκειται να έρθουν λιγότερα ?
    Η κρατησή σας έχει ένα περιθώριο -2 ατόμων (16-2 =14), οπότε μέχρι τον αριθμό των 14 ατόμων δεν χρειάζεται να κάνετε κάποια ενημέρωση και τα χρήματα της προκαταβολής αυτών των ατόμων επιστρέφονται, εαν όμως πρόκειται να έρθουν λιγότερα από -2 άτομα, τότε πρέπει να το δηλώσετε τηλεφωνικώς μέχρι και 5 ημέρες πριν, ώστε να μην χάσετε τα χρήματά σας, γιατί σε άλλη περίπτωση το ποσό της προκαταβολής που αντιστοιχούν στα άτομα αυτά, δεν επιστρεφεται και δεν συμψηφίζεται .