Οροι και προυποθεσεις

Πολιτική ακύρωσης

Σε περίπτωση ακύρωσης μέχρι 5 ημέρες πριν την ημερομηνία επιλογής σας, τοτε επιστρέφεται το σύνολο της προκαταβολής. Σε αντίθετη περίπτωση λιγότερων ημέρων, η προκαταβολή κρατείται και δεν μπορεί να συμψηφιστεί.

 Ακυρωση λογω καιρου

Σε περίπτωση κακοκαιρίας το πάρκο δεν λειτουργεί και σας ενημερώνει με βάσει την πρόβλεψη καιρού, 24 με 36 ώρες πριν την επίσκεψή σας, ώστε η κράτησή σας να μεταφερθεί σε επόμενη διαθέσιμη ημερομηνία! Η ακύρωση λόγω καιρού γίνεται μόνον από τους υπεύθυνους του πάρκου με ανάλογη ενημέρωσή σας, σύμφωνα με την τρέχουσα κατάσταση του χώρου και της τοπικής πρόβλεψης. Σε περίπτωση επιλογή σας να μην έρθετε για λόγους καιρού, ενώ το πάρκο λειτουργεί κανονικά, η προκαταβολή κρατείται και δεν μπορεί να συμψηφιστεί .

Αλλαγη αριθμου ατομων

Στην εκάστοτε κράτηση υπάρχει ένα περιθώριο +/- 2 ατόμων, όπου είναι μια υπολογίσιμη αλλαγή. Σε περίπτωση μεγαλύτερης απόκλισης προς τα πάνω (+2), πρέπει να γίνει σχετική ενημέρωση προς του διαχειριστές του πάρκου προκειμένου να σας διασφαλίσουν οτι είναι εφικτή η διαθεσιμότητα! Εάν υπάρξει απόκλιση λιγότερων ατόμων πέραν των -2, του αριθμού που έχουν δηλωθεί, το ποσό που αναλογεί σε αυτά τα άτομα κρατείται και δεν συμψηφίζεται! Σε κάθε περίπτωση ο τελικός αριθμός δεν μπορεί να είναι μικρότερος των 10 ατόμων (11-2=9 ελάχιστη χρέωση 10 )

 

Για τη συμμετοχή σας στα σενάρια Paintball του πάρκου μας, απαιτείται η τήρηση των κανόνων ασφαλείας και παιχνιδιού, όπως :

  • Η ΣΥΝΕΧΗΣ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΒΑΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΣΚΑΣ ΚΑΘΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ
  • Η ΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ( οπως θα ενημερωθειτε απο τους διοργανωτες κατα την αφιξη σας )
  • ΚΑΙ Η ΚΑΛΗ και ΟΡΘΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ, ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΛΟΓΟ ΑΠΟΒΟΛΗΣ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

 

Οφείλετε να σεβαστείτε τον χώρο και κατά την αναχώρησή σας από το πάρκο να τον αφήσετε καθαρό, όπως ήταν!

ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ