Λόγω της επετείου των 15 χρόνων του Paintball-Park, σας κάνουμε έκπτωση 15% σε κάθε prebooking κράτηση σε παρέες και παιδικά πάρτυ. Ισχύουν όροι και προυποθέσεις.

Ανταποκρινόμενοι στις τελευταίες συνθήκες που αντιμετωπίζουμε , τροποποιούμε την προσφορά του pre booking μας -15% , και μειώνουμε τον χρόνο έγκαιρης προ-κράτησης από ένα μήνα σε δεκαπέντε μέρες προς όφελος των πελατών μας !

Όροι και προϋποθέσεις PreBooking -15%

 

Για να ισχύσει η έκπτωση -15% του PreBooking είναι απαραίτητα τα εξής:

-Η κράτηση πρέπει να έχει γίνει (min) 15 ημέρες πριν την ημερομηνία που επιθυμείτε , σε κάθε άλλη περίπτωση ( λιγότερων ημερών ΔΕΝ ισχύει ) !

-Πρέπει να γίνει εξόφληση του 50% συνολικού ποσού με την κράτηση !

-Η PreBooking κράτηση ΔΕΝ μπορεί να ακυρωθεί και η προκαταβολή δεν επιστρέφεται !

-Η έκπτωση αφορά όλα τα αρχικά πακέτα κρατήσεων και όχι οτιδήποτε περιλαμβάνεται ως extra !

-Όλες οι κρατήσεις είναι δεσμευτικές από μέρους του πελάτη (ως προς την ημερομηνία, την ώρα και των αριθμό των ατόμων) όπως αυτά έχουν δηλωθεί κατά την διαδικασία κράτησης και δεν δύναται κανενός είδους συμψηφισμός!

-Όλες οι κρατήσεις πραγματοποιούνται κανονικά και ακυρώνονται μόνον σε περίπτωση ακραίων καιρικών φαινόμενων (πχ καταιγίδας) όπου ειδοποιήστε νωρίτερα με την διαδικασία ακύρωσης του πάρκου και την επιλογή νέας διαθέσιμης ημερομηνίας που σας εξυπηρετεί, σε κάθε άλλη περίπτωση όπου το πάρκο λειτουργεί αλλά ο πελάτης δεν προσέλθει, τότε η προκαταβολή δεσμεύεται χωρίς άλλη υποχρέωση από μέρους του!

Copyright All Rights Reserved Paintball Park © 2017