THE “EVENT”

Ο νέος χώρος του Paintball Park Malakasa αποκλειστικά για κάθε είδους εκδηλώσεις- events και παιδικά party!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Στο paintball park Μαλακάσα, μετά την επέκτασή του, δημιουργήθηκε ένας ξεχωριστός και αυτόνομος χώρος (Paintball Park Event) για εκδηλώσεις και παιδικά party για όσους θέλουν να ζήσουν μοναδικές εμπειρίες δράσης και εκτόνωσης διοργανώνοντας μια εκδήλωση υψηλών προδιαγραφών και παροχών σε έναν χώρο κατασκευασμένο αποκλειστικά γι’ αυτό!

ΧΩΡΟΙ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Ειδικά διαμορφωμένες πίστες με ξύλινα σπιτάκια (σαν βάσεις των ομάδων), αναχώματα, ξύλινα εμπόδια, αυθεντικά στρατιωτικά jeep, γεφυράκια, sniper position, είναι μόνο μερικά από αυτά που θα συναντήσετε στις πίστες του paintball park Event.

ΣΕΝΑΡΙΑ ΜΑΧΗΣ

Τα σενάρια διαμορφώνονται ανάλογα το είδος του group (παιδιά – ενήλικες), το μέγεθος και το επίπεδο. Ενδεικτικά αναφέρονται μερικά από τα πιο κλασσικά σενάρια: TEAM DEATH MATCH, CAPTURE THEIR FLAG, TAKE THE BASE & CLAIM THE FLAG … χωρίς βέβαια να αποκλείεται να προσαρμόσουμε κάποιο σε μια ιδέα που έχετε, σύμφωνα με τις αναγκες σας!

ΠΡΟΣΒΑΣΗ

Για το χώρο Event ακολουθείτε τις γενικές οδηγίες πρόσβασης μέχρι το paintball park Μαλακάσας και από εκεί έρχεστε στην είσοδο του χώρου Event ακολουθώντας τις πινακίδες…

FAQ’s – Συχνές Ερωτήσεις

Ο EVENT είναι ένας ξεχωριστός χώρος, ανεξάρτητος (ώστε να μην μπερδεύονται άσχετες με την εκδήλωση ή πάρτυ, άτομα) με δικές του πίστες-πεδία (fields), δικούς του χώρους εξυπηρέτησης (WC, Αποδυτήρια, ξύλινα υπόστεγα, ξύλινους πάγκους τραπεζοκαθίσματα, χώρο υποδοχής) και επιπρόσθετα, ένα γήπεδο 5Χ5 και έναν χώρο σκοποβολής (όπου μπορούν όλοι να παίξουν). Ενώ o χώρος NEST είναι αποκλειστικά για παρέες και ομάδες που θέλουν να παίξουν.

Σημείωση, και οι δυο χώροι ανήκουν στο πάρκο μας, απλά έχουν άλλες εισόδους και χώρους εξυπηρέτησης!!!

Βεβαίως! Μα ένας από τους κυριότερους λόγους που τον δημιουργήσαμε είναι γιατί θέλαμε να δώσουμε μια ιδιαίτερη εικόνα και αξία στην εκάστωτε γιορτή εκδήλωση, καθώς πιστεύουμε ότι το κάθε γεγονός που επιλέγει κάποιος για να γιορτάσει πρέπει να έχει μια μοναδική και ιδιαίτερη αντιμετώπιση, ώστε να μείνει αξέχαστο στην μνήμη του εορταζόμενου… και όχι μόνον!!!

Βεβαίως! Ενδείκνυται απόλυτα, καθώς έχει την δυνατότητα να καλύψει ταυτόχρονα πολύ μεγάλο αριθμό συμμετεχόντων. Μπορεί να παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες σύμφωνα με τις απαιτήσεις του διοργανωτή. Μπορεί να γίνει πλήρη σήμανση και παρουσίαση εταιρικών logo και σημάτων (σύμφωνα με τις απαιτήσεις του διοργανωτή) ώστε να δοθεί η εικόνα που ο διοργανωτής επιθυμεί (εταιρική εκδήλωση, team building, corporate, ετήσιος απολογισμός, απλή επιβράβευση ή εκδρομή).

Και εδώ οι επιλογές είναι πολλές! Από αυτά που εμείς προσφέρουμε σαν παροχές του χώρου (γήπεδο 5Χ5, σκοποβολή), έως ότι μπορείτε να φανταστείτε (πχ ομαδικά παιχνίδια και animateur)!

Ναι! οι επιλογές είναι και εδώ πολλές, από τις πιο απλές… έως ότι μπορείτε να φανταστείτε! Εμείς είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε, απλά εμπιστευτείτε μας.

Ναι βεβαίως, συνεργαζόμαστε κυρίως με δυο από τα καλύτερα catering, που έχουμε κρίνει μετά από την μακρόχρονη πορεία μας ότι αξίζουν να εμπιστευθούμε, τόσο σε ποιότητα όσο σε τιμή, για τους πελάτες μας!

Όχι, εσείς κάνετε την συμφωνία και την επιλογή καθώς εμείς δεν έχουμε κανένα όφελος και εμπλοκή από αυτή την συνεργασία παρά μόνον να μείνετε εσείς ευχαριστημένοι. Για αυτό τον λόγο άλλωστε, την διαπραγμάτευση και την επιλογή την κάνετε μόνοι σας, εμείς απλά σας συμβουλεύουμε και σας προτείνουμε.

Ναι μπορείτε να φέρετε ότι φαγητά επιθυμείτε, εκτός από τα είδη ψυγείου (αναψυκτικά, νερά, μπύρες κλπ) που πρέπει να προμηθευτείτε από το χώρο!

Βεβαίως, αρκεί να μας ενημερώσετε έγκαιρα ώστε εάν δεν το έχουμε να το προμηθευτούμε.

Οι λόγοι είναι πολλοί και μπορούν να απαντηθούν με μια επίσκεψη από κοντά, ώστε να έχει κάποιος μια προσωπική άποψη, αλλά θα δώσουμε μερικές απαντήσεις:

  • Γιατί στο PaintballParkEVENT, μπορείτε να έχετε την ιδιωτικότητα που αξίζει σε μια ιδιαίτερη και μοναδική εκδήλωση, άλλου επιπέδου. Γιατί μπορούμε να οργανώσουμε για εσάς, από κοινού, μια εκδήλωση του επιπέδου και των παροχών που εσείς επιθυμείται, δλδ από παιχνίδια Paintball και φαγητό με μετά πίτσες, σουβλάκια και χάμπουργκερ έως σερβιρισμένο catering με αμέτρητες επιλογές ή light menu.

 

  • Γιατί, μπορείτε να πραγματοποιήσετε πολλές ιδέες που έχετε φανταστεί (από τον στολισμό του χώρου έως την απονομή αναμνηστικών μεταλλίων), η επιλογή είναι καθαρά δική σας και εμείς διπλά σας για να τις πραγματοποιήσουμε!

 

  • Γιατί, μπορείτε να καθορίσετε εσείς τον χρόνο παραμονής σας στο χώρο (δλδ πόσες ώρες θέλετε να κάτσετε) ώστε να τον ευχαριστηθείτε όσο περισσότερο θέλετε!

 

  • Γιατί, το δάσος έχει από μόνο του μια φυσική ομορφιά… αλλά, φανταστείτε πόσο πιο όμορφο γίνεται όταν όλες οι κατασκευές είναι πλήρως εναρμονισμένες με αυτό (όλα ξύλινα και φυσικά) και διαμορφωμένα για τα σενάρια μας.

 

Τα σενάρια μας παίζονται με όλες τις καιρικές συνθήκες, εκτός των ακραίων καιρικών φαινομένων. Θεωρούμε ότι ένα σενάριο παίρνει άλλη διάσταση και βαθμό δυσκολίας ανάλογα με τον καιρό και τις εξωτερικές συνθήκες. Το ξέρουμε πως δεν είναι όλα για όλους και για αυτό εάν δούμε κάτι ακραίο σας ενημερώνουμε ώστε να μας πείτε εσείς τι προτιμάτε. Εμείς δεν ακυρώνουμε (εκτός ακραίων φαινομένων) τίποτα καθώς παίζουμε ακόμα και με ψιλόβροχο είτε πριν, είτε μετά ή κατά την διάρκεια, αλλά η τελική απόφαση είναι δική σας σύμφωνα με το τι μαχητές είστε;

6949.229.299

Για τη συμμετοχή σας στα σενάρια του πεδίου μας ως παρέα-ομάδα καθώς και για τη διοργάνωση της εκδήλωσης ή ενός παιδικού party είναι απαραίτητη η έγκαιρη κράτηση σας ώστε να βρείτε την ημερομηνία που επιθυμείτε.

Copyright All Rights Reserved Paintball Park © 2017