THE “NEST”

Ο νέος χώρος του Paintball Park Malakasa αποκλειστικά για… “ετοιμοπόλεμες” παρέες!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Το Paintball Park Nest είναι ο νέος ξεχωριστός και αυτόνομος χώρος, που μετά την επέκτασή δημιουργήθηκε αποκλειστικά για τις παρέες και τα group που θέλουν να ζήσουν ξεχωριστές εμπειρίες δράσης και εκτόνωσης!

ΧΩΡΟΙ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Ξύλινες γέφυρες πάνω από ποταμάκια, αναχώματα, ένα πέτρινο οχυρό στρατιωτικά jeep και πολλές ειδικές κατασκευές είναι μόνο μερικές από τις επεμβάσεις που έχουν γίνει στο δάσος και μπορούμε να σας πούμε… Τις υπόλοιπες θα τις ανακαλύψετε μόνοι σας!!!

ΣΕΝΑΡΙΑ ΜΑΧΗΣ

Μερικά από τα νέα και πρωτότυπα σενάρια που μπορείτε να παίξετε στο Paintball Park NEST είναι: ΟΙ ΓΕΦΥΡΕΣ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΟΣΛΑΝ, ΤΟ ΟΧΥΡΟ, Ο ΠΟΤΑΜΟΣ, CROSSFIRE και ΤΟ ΚΟΜΒΟΪ.

ΠΡΟΣΒΑΣΗ

Για το χώρο Nest ακολουθείτε τις γενικές οδηγίες πρόσβασης μέχρι το paintball park Μαλακάσας και από εκεί έρχεστε στην είσοδο του χώρου Nest ακολουθώντας τις πινακίδες…

FAQ’s – Συχνές Ερωτήσεις

Ο NEST είναι ένας ανεξάρτητος χώρος φτιαγμένος ειδικά για παρέες και group που επιθυμούν να περάσουν μερικές ώρες δράσης, χαράς και εκτόνωσης παίζοντας μοναδικά σενάρια Paintball μέσα στις ειδικά διαμορφωμένες πίστες μέσα στο δάσος! Ο EVENT είναι κατ΄αποκλειστικότητα για παιδικά πάρτυ και εταιρικές εκδηλώσεις. Σημείωση, και οι δυο χώροι ανήκουν στο πάρκο μας, απλά έχουν άλλες εισόδους και χώρους εξυπηρέτησης !!!

Όχι, μπορούν να παίξουν όσα άτομα θέλετε, τόσο ολιγάριθμα όσο και πολυάριθμα group από παρέες, απλά σίγουρα είναι πολύ καλύτερα εάν έχετε έναν διψήφιο αριθμό ατόμων (πάνω από +10) γιατί έτσι παίζονται καλυτέρα τα σενάρια και η διασκέδαση κορυφώνεται. Ιδανικός αριθμός θεωρούμε ότι είναι από 14 άτομα και πάνω!

Όχι, στον χώρο NEST υπάρχουν δομημένα σενάρια, όπου παίζονται σε ανάλογες πίστες. Διαβάστε για αυτά στη αντίστοιχη σελίδα Παρέες!

Στο πάρκο μας η κάθε παρέα παίζει μόνη της και δεν εμπλέκεται με άλλα άτομα που δεν γνωρίζει!

Ναι βεβαίως και υπάρχει, γιατί έτσι και αλλιώς η κάθε παρέα έχει μια αναλόγια ξύλινων τραπεζοκαθισμάτων (τύπου πικ-νικ) κάτω από ξύλινα υπόστεγα, όπου μπορεί να καθίσει όποιος από την παρέα το επιθυμεί!

Ναι βεβαίως και μπορείτε, έτσι και αλλιώς όλοι από κάπου ξεκινήσανε!

Ναι, είναι απαραίτητη η κράτηση, ώστε να έχετε τον χώρο, τον εξοπλισμό και τους διαιτητές που απαιτούνται για το group σας!

Όσο πιο νωρίς γνωρίζετε πότε θέλετε να έρθετε τόσο καλυτέρα για εσάς καθώς έτσι θα βρείτε διαθέσιμη την μέρα και την ώρα που επιθυμείτε. Για αυτό καλό θα ήταν να μην το αφήσετε για την τελευταία στιγμή!

Τα σενάρια μας παίζονται με όλες τις καιρικές συνθήκες, εκτός των ακραίων καιρικών φαινομένων. Θεωρούμε ότι ένα σενάριο παίρνει άλλη διάσταση και βαθμό δυσκολίας ανάλογα με τον καιρό και τις εξωτερικές συνθήκες. Το ξέρουμε πως δεν είναι όλα για όλους και για αυτό εάν δούμε κάτι ακραίο σας ενημερώνουμε ώστε να μας πείτε εσείς τι προτιμάτε. Εμείς δεν ακυρώνουμε (εκτός ακραίων φαινομένων) τίποτα καθώς παίζουμε ακόμα και με ψιλόβροχο είτε πριν, είτε μετά ή κατά την διάρκεια, αλλά η τελική απόφαση είναι δική σας σύμφωνα με το τι μαχητές είστε;

6949.229.299

Για τη συμμετοχή σας στα σενάρια του πεδίου μας ως παρέα-ομάδα καθώς και για τη διοργάνωση της εκδήλωσης ή ενός παιδικού party είναι απαραίτητη η έγκαιρη κράτηση σας ώστε να βρείτε την ημερομηνία που επιθυμείτε.

Copyright All Rights Reserved Paintball Park © 2017